Klinikken

Sydthy Klinik for Fysioterapi

Sydthy Klinik for Fysioterapi

Vi er et team på 5 fysioterapeuter, som står parate til at hjælpe dig. Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp. Desuden har vi trænings faciliteter der kan tilpasses alle, samt holdtræning der tilpasses den enkelte.

Lokalerne er åbne og lyse. Der er motionsrum, træningssal, lukkede behandlingsrum og handicaptoilet. Der er handicapvenlig indgang, ligesom indretningen er handicapvenlig.
Vi lægger stor vægt på at følge den faglige udvikling, og holder os ajour med hvilke nye behandlingsmetoder, der findes indenfor vores fag. Vi arbejder primært ud fra et helhedsprincip og tager derfor udgangspunkt i det hele menneske, da et problem i kroppen ofte har sin årsag et helt andet sted i kroppen. Fysioterapeuterne på klinikken har dygtiggjort sig indenfor forskellige områder som manuel behandling, idrætsskader, neurologi, børnebehandling, akupunktur og træning.

Klinikken har overenskomst med sygesikringen, så der gives offentligt tilskud til behandlingen med lægehenvisning. Herudover yder sygesikringen Danmark også tilskud til behandlingen. Vi tilbyder også hjemmebehandling hvis lægen henviser til dette.

Vigtig information

  • Husk sygesikringskort
  • Der skal medbringes eget lagen hver gang

  • Er det forskringen der betaler? Så tag oplysningerne med til første behandling

Afbud

Afbud skal ske på tlf. 97 95 20 30 (afbuddet indtales på telefonsvareren) eller på kontakt@sydthyfys.dk senest kl. 9.00 den dag , hvor du skal behandles, ellers koster det et udeblivelsegebyr på 160,- kr.

Vi er

Vi er et team på 5 fysioterapeuter som står parate til at hjælpe dig. Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp. Skriv eller ring til mig i dag og hør mere.

Sydthy Klinik for Fysioterapi

Industrivej 18
7760 Hurup Thy

Kontakt