Vi hjælper dig tilbage på sporet

Om vores træning

​Et vigtigt element i den fysioterapeutiske behandling er træning. Regelmæssig og korrekt træning vil virke forebyggende og smertelindrende på de aller fleste gener i bevægelsesapparatet. På klinikken tilbydes der individuelle træningsforløb og holdtræning i vores træningssal og i varmvandsbassin i Sydthy Svømmebad. Læs mere om de forskellige hold nedenfor eller kontakt klinikken ved særlige ønsker.

Klinikken samarbejder med motionscenteret Dit Center i Hurup. Det betyder at du som patient kan få vejledning i træning af en fysioterapeut i centerets lokaler.

Tilmeld dig

​Du kan tilmelde dig et hold. Let og hurtigt!

Der gives offentlig tilskud til træning med lægehenvisning, herudover yder Sygeforsikringen Danmark også tilskud til behandlingen.

GLA:D Hold

​HVEM?

Træning for alle med ondt i knæ og hofte. Det er dog specielt ideelt til de med slidgigt (artrose).

​HVAD?

GLA:D er uddannelse og træning af knæ og hofte. Metoden er udviklet i samarbejde med Gigtforeningen og tilbydes nu over hele landet. 

​HVORNÅR?

Tirsdag kl 08.30-09.30 ved Glenn Wiik
Torsdag 09.00-10.00 ved Glenn Wiik

Bassintræning

​HVEM?

Træning i vand er for alle. Det er dog specielt ideelt til gigtproblemer, i forbindelse med optræning af ryg, nakke, skulder, ben osv. samt træning af balance, gangfunktion eller bare generel styrkende træning efter sygdomsforløb.

​HVAD?

Vandets fysiske egenskaber – som opdrift og modstand, kan udnyttes i træningen. Vandet giver den ideelle mulighed for at træne muskelfunktion, bevægelighed, balance osv., med minimal belastning på led m.v.

​HVORNÅR?

Vi har varmvandsbassinet i Sydthy Svømmebad:
Mandag fra kl. 10.00 – 11.00 og fra kl. 11.00 – 12.00
Torsdag fra kl. 14.00 – 15.00
Træningen varer 45 min., hvorefter der er mulighed for at blive i vandet i 15 min. og slappe af.

Ryg hold

​HVEM?

Smerter i ryggen? Trænger den til optræning? Så er rygholdet måske noget for dig.

​HVAD?

Træningen fokuserer på at styrke stabiliteten i mave og lænd samt forbygge rygproblemer. Selve træningen vil koncentrere sig om de små dybtliggende mave- og rygmuskler (muskelkorsettet), der giver stabilitet i ryggen samt de store muskelgrupper omkring ryg og mave. Der tages højde for individuelle rygproblemer. I træningsforløbet vil ryggens anatomi, belastningsgrænser samt løfteteknikker blive gennemgået. Der trænes specifik for stabilisering af kroppens muskelkorset. Træningen foregår på stor træningsbolde og liggende på gulvet.

​HVORNÅR?

Torsdag kl. 8.00 – 9.00 og 17.00 – 18.00 

Neuro hold

​HVEM?

Til dig der har nedsat funktion efter hjerneblødning, blodprop i hjernen, rygmarvsskader, sclerose, parkinson og andre neurologiske lidelser.

​HVAD?

Almen fysisk træning, hvori der indgår balance, koordination, stabilitet samt udspænding. Træningen forgår i salen, og er en – 1 times varighed. Der vil være stående og siddende øvelser, og der tages hensyn til individuelle behov.

​HVORNÅR?

Tirsdag kl. 14.00 – 15.00 

Torsdag kl. 10.00 – 11.00 

Fysiopilates

​HVEM?

Træningen henvender sig til en bred vifte af personer, både som forebyggende træning, vedligeholdende – eller som genoptræning

​HVAD?

Under Fysiopilates anvendes det bedste fra pilates-træning. Det er en klinisk træningstilgang, som målrettes individuelt og præcist til hver enkelt, og altid inddrager hele kroppen og hele mennesket.

​HVORNÅR?

Tirsdage kl 09.30-10.30 og 12.00-13.00 

Nyt​

​HVEM?

​HVAD?

​HVORNÅR?

Nyt

​HVEM?

​HVAD?

​HVORNÅR?

Nyt

​HVEM?

​HVAD?

​HVORNÅR?

Nyt

​HVEM?

​HVAD?

​HVORNÅR?

Kontakt os​

Kontaktoplysninger

​SYDTHY KLINIK FOR AUTORISEREDE FYSIOTERAPEUTER ApS

Industrivej 18

7760 Hurup Thy

Find vej

Tlf.: 97 95 20 30

E-mail: kontakt@sydthyfys.dk

CVR: 30553209

Skriv dine oplysninger og bliv kontaktet af os

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt